Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 9 Mart 2022’de Haliliye ilçesinde silahlı saldırı sonucu şehit edilen meslektaşları Cemal Bozkurt’un kızı Buğlem’in doğum dünü dolayısıyla sürpriz bir kutlama yaptı.
Bu kapsamda, Buğlem’in doğum günü ekipler tarafından bu yıl okulunda düzenlenen sürpriz bir etkinlikle kutlandı.
Gerçekleştirilen etkinlikte küçük Buğlem’in mutluluğu hem öğretmenlerini hem de polis ekiplerini duygulandırdı. Doğum günü organizasyonuna katılan ekipler, Buğlem’e çeşitli hediyeler vererek özel gününü unutulmaz hale getirdi.
İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:
“Her zaman yanındayız, her an gönlümüz seninle… Şehidimiz Cemal Bozkurt’un bizlere emaneti Buğlem kızımızın doğum günü, bu yıl okulunda gerçekleştirilen anlamlı bir sürprizle kutlandı. Ekiplerimiz tarafından gerçekleştirilen bu anlamlı buluşmada, Buğlem’in mutluluğu hepimizin yüreğine dokundu. İl Emniyet Müdürümüz Sayın Atilla Aksoy, kızımıza doğum günü tebriklerini iletip, Buğlem kızımızın daima yanında olduğunu bir kez daha ifade etti ve her zaman destekçisi olacağımızı ve sağlıklı, huzurlu ve başarılarla dolu bir gelecek temennisinde bulundu. Bir tebessümün ne kadar kıymetli olduğunu biliyoruz… Ve o tebessümü korumak için her zaman buradayız.”

0 Yorum